Next Generation Leadership

“Welke ontwikkelingen zien we in de wereld, wat betekent dat voor onze organisatie, leiderschap en manieren van werken?”

De deelnemers werken bij een ambitieuze club met een divers team van zeer ervaren en startende project ontwikkelaars met uiteenlopende expertises. Om het team te ondersteunen in hun ambitie, inspireerden we ze met nieuwe manieren van denken (design thinking) en verrijkende tools.

In een aantal intensieve bootcamps is het team uitgedaagd om ‘design challenges’ te ontwikkelen, leervragen die richting geven aan oplossingen die bijdragen aan een toekomst van groei en succes voor deze club.

De sessies leidden tot een follow up vanuit het management in het aanscherpen en invulling geven van de leervragen, door te bouwen op de sterke kanten van het team en te komen tot een plan van aanpak in samenwerking met interne coaches die door ons getrained worden.

Ook een strategische vraag?

On the Morrow faciliteert graag het proces om gezamenlijk de vraag verder te verkennen, met bestuur, organisatie, team of een andere groep van stakeholders. Kom je langs bij On the Morrow in A'dam Noord om samen jullie 'design challenge' te bespreken en scherp te krijgen?

Neem contact op

Online toekomstverkenning

Ouder en Kind Team Amsterdam nodigt verschillende stakeholders uit om mee te denken over een toekomst van ‘Opgroeien en opvoeden in Amsterdam in 2040′. Een belangrijke vraag als startpunt voor toekomstscenario’s. Om beter voorbereid te zijn op wat komt en wat morgen nodig is. Afgelopen mei en juni hebben we…

Meer informatie

Samenwerken in nieuwe realiteit

“Hoe ziet de toekomst van zorg, academisch onderzoek en medische opleiding eruit, en welke consequenties heeft dat voor de organisatie?” Eén van de te fuseren teams van specialisten van het Amsterdam UMC vroeg ons om in een aantal bijeenkomsten met het team het gesprek te openen over de toekomst van hoog complexe patiënten…

Meer informatie