School verhuur

De School in A’dam Noord is open. We kunnen je ontvangen in een mooie lichte ruimte, waar op 1,5 meter ruimte is voor zo’n 10 – 12 mensen om te trainen, werken of overleggen. Ook boven en buiten kan gewerkt en gespeeld worden. Als we geen eigen sessies hebben, kun je de ruimtes afzonderlijk of als geheel huren, zonder en mét facilitators (en natuurlijk denken we graag mee over het programma als je wil).

De School heeft een begane grond van zo’n 50m2 en een bovenverdieping (‘de zolder’) van zo’n 30m2, alles is flexibel in te richten.

Je hebt toegang tot een eigen keuken, met koffie van ‘de koffie jongens’ met hipster havermelk of gewoon een bakkie doorloopkoffie. We regelen graag gezonde en goede lunch en snacks. Natuurlijk drink je een drankje in de tuin, en sluit je wellicht af met een informeel etentje bij FC Hyena, of wat formeler diner bij Hotel Goudfazant (alles om de hoek). We kijken uit naar je komst!

Meer foto’s of video ontvangen? Laat het weten via school@onthemorrow.org

“In deze verwarrende tijd waarin Corona bepaalt hoe we leven en werken, zoeken we met elkaar naar een nieuw dynamisch evenwicht, een houvast in continue verandering. Daarin vlieg ik persoonlijk van optimisme over de innovatieve ideeën die geopperd worden, naar onzekerheid over wat ons nog staat te wachten.

In mijn werk de afgelopen jaren heb ik veel mensen uitgedaagd om contact te maken met elkaar en met de continue veranderende wereld, om sneller op nieuwe uitdagingen in te kunnen spelen. Nu is die uitdaging groter en dreigender dan ooit. De focus ligt allereerst op de verbinding, het bij elkaar brengen van mensen, om daarna samen de tijd te nemen om de achterliggende dynamiek van verandering te begrijpen, daar vragen over te stellen, en meer dan ooit, die te vertalen naar jouw vragen, persoonlijke en professionele situatie. Daarin ben ik net zo zoekend als jij. En hoop ik dat we samen die reis zo veilig en vrij mogelijk kunnen maken. En kunnen inzetten om anderen te helpen.

Onze fysieke School in Amsterdam Noord, is daarom ook open om te reflecteren, vragen te stellen, nieuwe plannen te smeden. Wees welkom!”

Yvette Pasman, On the Morrow – Strategy & School